Pianist/dirigent

Sinds mei 2019 is Jasper Hutte onze muzikaal begeleider. Hij is een enthousiast persoon en heeft veelzijdige kennis van muziek in het algemeen. Hij is op diverse manieren bezig met muziek en brengt op zeer verrassende wijze nieuwe energie in het koor.

Jasper is dirigent en multi-instrumentalist. Zijn hoofdinstrument is de piano maar ook synthesizer en orgel zijn zeer bekende instrumenten voor hem. Daarnaast zingt hij en speelt hij klarinet en percussie.

Zijn muzikale achtergrond en interesses zijn zeer divers. Zijn passie ontstond door virtuose progressieve rock en klassieke pianomuziek. Hij heeft altijd een grote liefde gehad voor het schrijven van zijn eigen muziek en gebruikt hierbij veel improvisatie. Tijdens zijn 'Compositie voor de Media'-studie heeft hij zich verder ontwikkeld in o.a. diverse stromingen van koormuziek en balkanmuziek. Tegenwoordig is hij dirigent, pianist en componist/arrangeur bij diverse koren, speelt hij in een progressieve rockband en werkt hij aan improvisatie- en filmmuziekprojecten.