Wij zijn het Heemskerks gemengd koor MUSICAL SOUND. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit liedjes uit musicals maar wij zingen ook film-en popmuziek. Wij worden muzikaal begeleid door Karin Kroese.

Afhankelijk van het nummer passen we eenvoudige choreografie toe en wordt er ook wel gebruikgemaakt van attributen en/of bijpassende kleding om een optreden verrassender te maken. Wij verzorgen met ons gevarieerde programma leuke optredens op musicalfestivals etc. Bij een optreden in een verzorgings- of verpleeghuis, zingen wij tussendoor ook altijd gezellige meezingers die bij de bewoners herinneringen oproepen.


Een keer in de 2 jaar geven wij een groot openbaar concert. Ons laatste grote optreden was een groot succes, het publiek was zeer enthousiast. Wij treden  ook wel op bij het Korenfestival in De Vrijburcht. Bekijk de foto's en een filmpje (gemaakt door Nico Hartog). U krijgt zo een indruk van wat ons koor zoal presteert.

Zingt u ook graag en bent u nieuwsgierig naar ons koor? U kunt 3 maandagavonden vrijblijvend meedoen met onze repetitie voordat u beslist lid te worden. Daarna wordt u lid en betaalt vanaf dan contributie.

Meld u even van tevoren aan via infomusicalsound@gmail.com of bel met Paula v.d.Heide (0251) 236 316. U bent van harte welkom.


Bekijk ook onze Facebookpagina.